Террін з курячої печінки


Відмінна швидка закуска з курячої печінки, зелені та яєць.

Інгредієнти

  • 500 гр.- курка (варена печінка)
  • 6 шт.- куряче яйце (варені)
  • 8 шт.- куряче яйце (сире)
  • 1 пучок- зелена цибуля
  • 1 пучок- кріп
  • 1 пучок- петрушка
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Всю зелень дрібно нарізаємо. По можливості можна додати зелені пір’я часнику. Підготовлену зелень викладаємо в миску.


Готову курячу печінку з яйцями нарізаємо на середні шматочки і викладаємо до зелені.


Сирі яйця збиваємо в мисці виделкою, додаємо до зелені, печінки, вареним яйцям і акуратно перемішуємо.


Форму для кексу змащуємо маслом і виливаємо підготовлену масу з печінки.


Відправляємо форму з масою в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин, поки террін не покриється коричневою скоринкою.

Готовий ароматний террін виймаємо з духовки, охолодити. Акуратно за допомогою ножа виймаємо закуску, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!