Відмінна закуска з курячих крил, обсмажених в паніровці. Звичайна страва в оригінальній подачі.
Інгредієнти
- 6 шт.- курка (крила)
- 3 шт.- куряче яйце
- 1 чашка- мука
- 1 чашка- сухарі (панірувальні)
- 1 літр- рослинна олія
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Курячі крила промиваємо і спочатку відрізаємо першу частину, залишаючи підстава кісточки цілим.
Акуратно зрізаємо м’ясо з кістки, але не до кінця.
Опускаємо м’ясо рукою вниз і вивертаємо навиворіт, з’єднуючи знизу.
Отримуємо округлий шматочок курки на кістки.
Кінчик крила надламываем і надрізаємо, зберігаючи цілими дві кісточки іншій частині.
Відрізаємо і трохи зрушуємо м’ясо вниз. Отримуємо м’ясо на двох кістках.
Меншу за розміром кістка акуратно вириваємо (викручуємо) з м’яса.
Вивертаємо м’ясо навиворіт і з’єднуємо внизу.
Отримуємо округлі шматки курки на 2-х різних за розміром кісточках.
За таким методом готуємо всі частини крил.
Посипаємо підготовлене куряче м’ясо на кості перцем і сіллю.
В різні миски насипаємо сухарі, борошно і в одній збиваємо виделкою яйця.
Опускаємо куряче м’ясо на кістках спочатку в борошно, яйця, а потім в сухарі. Відправляємо на тарілку.
Акуратно викладаємо м’ясо в гаряче масло кісточкою вгору.
Як м’ясо покриється золотистою скоринкою, опускаємо кісточки в олію і обсмажуємо кілька хвилин.
Виймаємо золотисте м’ясо щипцями на паперові серветки і залишаємо на кілька хвилин.
Подаємо ароматні хрусткі крильця на великій тарілці з улюбленим соусом. Приємного апетиту!