Простий рецепт запеченого соковитого курячого філе в незвичайній паніровці з подрібнених чіпсів. Подавати шматочки можна як закуску з соусом або загорнути шматочки з сиром, листям салату і соусом в лаваш.
Інгредієнти
- 1 кг.- курка (філе грудки)
- 1 склянка- сметана
- 2 шт.- куряче яйце
- 200 гр.- чіпси
- 1/2 ч. л.- паприка
- 1/2 ч. л.- перець (свіжозмелений)
- 3/4 чашки- майонез
- 1/4 чашки- кетчуп (шашличний)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
У мисці збиваємо до густоти сметану, яйця і сіль.
Промите і висушене куряче філе нарізаємо на довгі тонкі шматочки і відправляємо в підготовлений кляр.
Перемішуємо, щоб кожен курячий шматочок покрився кляром.
У блендері подрібнюємо чіпси, змішуємо з паприкою і перцем (¼ ч. л.).
Кожен курячий шматочок просочений кляром обвалюємо щедро в паніровці з чіпсів.
Шматочки викладаємо на деко з ґратами.
Відправляємо підготовлені курячі шматочки в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хвилин, поки скоринка не засмажитися і не стане хрусткою.
У мисці змішуємо майонез, кетчуп і перець.
Подаємо смачні курячі палички з підготовленим соусом або нарізаємо і загортаємо з сиром, листям салату і соусом в лаваш. Приємного апетиту!