Чудовий рецепт приготування картопляного салату зі шпротами, ріпчастою цибулею, солодким перцем і майонезом.
Інгредієнти
-
1 кг.
— картопля
-
1 банку
— шпроти (200-250 гр.)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
2 шт.
— перець (солодкий)
-
100-150 гр.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картоплю в шкірці дуже добре миємо, відварюємо 15-20 хвилин. Заливаємо готовий гарячий картопля холодною водою на 3-4 хвилини і очищаємо.
Підготовлену картоплю нарізаємо на великі часточки, очищений перець – соломкою, ріпчаста цибуля – на 4 частини і соломкою. Шпроти виймаємо з масла.
До картоплі додаємо підготовлені шматочки перцю (8-9 шт. залишаємо для прикраси), ріпчасту цибулю, сіль і майонез. Добре перемішуємо.
Додаємо шпроти (8 шт. залишаємо для прикраси) і дуже акуратно перемішуємо салат
Готовий ароматний салат прикрашаємо зеленню, шматочками перцю, шпротами і подаємо. Приємного апетиту!