Картопляний салат з оселедцем


Відмінний рецепт приготування салату з солоним оселедцем, квасолею, яблуком, яйцями, картоплею.

Інгредієнти

  • 450 гр.- картопля
  • 1 шт.- оселедець (солоний)
  • 2 шт.- куряче яйце
  • 1 банку- квасоля (консервована, біла)
  • 1 шт.- яблуко
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 3 гілочки- кріп
  • 150 гр.- сметана
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Картоплю в шкірці добре промиваємо і відварюємо 15-17 хвилин. Потім гарячий картопля заливаємо холодною водою, залишаємо остигати на 5 хвилин і очищаємо. Яйця відварюємо 7 хвилин, остуджуємо і очищаємо.

Оселедець очистити від шкіри і нутрощів. Видаляємо з риби великі і дрібні кістки і нарізаємо на середні шматочки, картоплю — на великі, очищене яблуко від насіння — на середні шматочки. Яйця з цибулею дрібно нарізаємо. Кріп подрібнюємо. Банку з білою квасолею відкриваємо, зливаємо рідину і промиваємо.

У велику миску викладаємо підготовлені яблуко, картопля, цибуля, оселедець, квасоля і яйця. Солимо і перчимо.

  • Заливаємо салат з оселедцем сметаною, прикрашаємо нарізаними яйцями, кропом і подаємо. Приємного апетиту!

cookbook.in.ua