Відмінний рецепт приготування салату з солоним оселедцем, квасолею, яблуком, яйцями, картоплею.
Інгредієнти
- 450 гр.- картопля
- 1 шт.- оселедець (солоний)
- 2 шт.- куряче яйце
- 1 банку- квасоля (консервована, біла)
- 1 шт.- яблуко
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 3 гілочки- кріп
- 150 гр.- сметана
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Картоплю в шкірці добре промиваємо і відварюємо 15-17 хвилин. Потім гарячий картопля заливаємо холодною водою, залишаємо остигати на 5 хвилин і очищаємо. Яйця відварюємо 7 хвилин, остуджуємо і очищаємо.
Оселедець очистити від шкіри і нутрощів. Видаляємо з риби великі і дрібні кістки і нарізаємо на середні шматочки, картоплю — на великі, очищене яблуко від насіння — на середні шматочки. Яйця з цибулею дрібно нарізаємо. Кріп подрібнюємо. Банку з білою квасолею відкриваємо, зливаємо рідину і промиваємо.
У велику миску викладаємо підготовлені яблуко, картопля, цибуля, оселедець, квасоля і яйця. Солимо і перчимо.
- Заливаємо салат з оселедцем сметаною, прикрашаємо нарізаними яйцями, кропом і подаємо. Приємного апетиту!