Оригінальний рецепт картопляного салату із зеленою квасолею, картоплею, яйцями та беконом.
Інгредієнти
-
250 гр.
— квасоля (стручкова)
-
250 гр.
— картопля (невеликого розміру)
-
100 гр.
— бекон
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картоплю в шкірці дуже добре миємо, розрізаємо навпіл, викладаємо в киплячу воду і варимо близько 12 хвилин.
Яйця заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Остуджуємо і нарізаємо великими шматочками.
Викладаємо зелену квасолю до картоплі за 5 хвилин до його готовності і варимо разом з картоплею. Остуджуємо.
Бекон розрізаємо на шматочки і обсмажуємо до золотисто-коричневої скоринки. За бажанням шматочки бекону можна замінити на шинку або копчену ковбасу.
У миску викладаємо підготовлені зелену квасоля, картопля, бекон. Додаємо в картопляний салат сіль, майонез і перемішуємо.
Викладаємо салат з квасолею на тарілки, зверху додаємо підготовлені яйця і подаємо. Приємного апетиту!