Імбирні пряники

Випікаємо Імбирні пряники

Антипригарний або перфорований килимок розстеліть на перевернутому деку. За допомогою металевої лопатки або ножа з широким лезом перекладіть на нього заготовки з тіста.

Між заготівками залишайте відстань 2-3 сантиметри.

Тепер відправляємо деко в добре розігріту духовку на середній рівень і випікайте при 200 градусах 8-10 хвилин. Режим верх-низ, без конвекції.

По готовності дістаньте пряники з духовки і перекладіть на рівну поверхню.

Відразу після випічки пряники дуже м’які, можуть легко зламатися, тому будьте обережні, використовуйте металеву лопатку.

Після того, як пряники охолонуть, їх можна перекласти на рознос або на плоску тарілку.

Поки пряники остигають, переходите за посиланням, готуйте глазур для розпису і потім повертайтеся сюди для продовження.

На фото нижче є корнетики з різнобарвним Айсингом. У вас вийде приблизно такі ж.

Тепер густим білим Айсингом намалюйте контур на пряниках приблизно так, як на фото нижче.

Дочекайтеся, коли він підсохне і потім різнобарвним айсингом для заливки прикрасьте ваші Імбирні пряники.

Ось така краса у мене вийшла!

А всередині, от, подивіться, Імбирні пряники виходять пористі, пухкі. Відразу після випічки вони м’які, а після підсихають і стають крихкі.