Груші в тісті


Відмінний рецепт приготування ароматного десерту з груш та листкового тіста.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — груша

  • 1 аркуш

    — тісто (листкове)

  • 3 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1/4 склянки

    — сир (з цвіллю)

  • 1/4 склянки

    — цукор (коричневий)

  • 1/2 склянки

    — волоський горіх

Рецепт приготування

    Для приготування груш у тісті ставимо за духовку на 200 градусів.

    Розрізаємо навпіл груші.


    Обертаємо підготовлені груші зверху розмороженим листковим тестом і викладаємо розрізаною частиною вниз на змащений лист для запікання.


    Змащуємо тісто на грушах вершковим маслом і робимо багато неглибоких проколів ножем. Відправляємо груші в тісті на 20 хвилин у духовку.

    У мисці змішуємо сир з пліснявою, коричневий цукор і волоські горіхи. Виймаємо гарячі груші, перевертаємо зрізаною частиною вгору, викладаємо підготовлену суміш з сиру з цвіллю, цукру, горіхів і подаємо. Приємного апетиту!