Відмінний рецепт приготування ароматного десерту з груш та листкового тіста.
Інгредієнти
-
3 шт.
— груша
-
1 аркуш
— тісто (листкове)
-
3 ст. л.
— вершкове масло
-
1/4 склянки
— сир (з цвіллю)
-
1/4 склянки
— цукор (коричневий)
-
1/2 склянки
— волоський горіх
Рецепт приготування
Для приготування груш у тісті ставимо за духовку на 200 градусів.
Розрізаємо навпіл груші.
Обертаємо підготовлені груші зверху розмороженим листковим тестом і викладаємо розрізаною частиною вниз на змащений лист для запікання.
Змащуємо тісто на грушах вершковим маслом і робимо багато неглибоких проколів ножем. Відправляємо груші в тісті на 20 хвилин у духовку.
У мисці змішуємо сир з пліснявою, коричневий цукор і волоські горіхи. Виймаємо гарячі груші, перевертаємо зрізаною частиною вгору, викладаємо підготовлену суміш з сиру з цвіллю, цукру, горіхів і подаємо. Приємного апетиту!