Домашні желейні цукерки


Для любителів солодкого! Смачні желейні цукерки, покриті шоколадом, і всього з чотирьох інгредієнтів: фруктовий сік, темний шоколад, желатин і цукрової пудри.

Інгредієнти

  • 150 мл.

    — сік (фруктовий)

  • 100 гр.

    — шоколад (темний)

  • 25 гр.

    — цукрова пудра

  • 15 гр.

    — желатин

Рецепт приготування

    У каструлю наливаємо фруктовий сік (за смаком), додаємо цукрову пудру.


    Додаємо желатин, доводимо сік до кипіння, помішуючи, і знімаємо з вогню.


    Підготовлений сік з желатином вливаємо в довгасті форми, даємо трохи охолонути і відправляємо желе в морозильну камеру на 10 хвилин.


    Готове фруктове желе звільняємо від форми.


    Нарізаємо на дрібні брусочки (близько 24 шт.).


    Темний шоколад розтоплюємо на водяній бані. Опускаємо підготовлені желейні брусочки в шоколад, спочатку пальцями занурюємо основу, потім на вилці закриваємо всю поверхню.
    Викладаємо готові желейні цукерки на решітку або силіконову поверхню і відправляємо в холодильник до повного застигання шоколаду.

    Такі желейні цукерки відмінно підійдуть в подарунок вашим близьким (можна упакувати в красиву папір або пакет), або ж можна насолоджуватися з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!