Для любителів солодкого! Смачні желейні цукерки, покриті шоколадом, і всього з чотирьох інгредієнтів: фруктовий сік, темний шоколад, желатин і цукрової пудри.
Інгредієнти
-
150 мл.
— сік (фруктовий)
-
100 гр.
— шоколад (темний)
-
25 гр.
— цукрова пудра
-
15 гр.
— желатин
Рецепт приготування
У каструлю наливаємо фруктовий сік (за смаком), додаємо цукрову пудру.
Додаємо желатин, доводимо сік до кипіння, помішуючи, і знімаємо з вогню.
Підготовлений сік з желатином вливаємо в довгасті форми, даємо трохи охолонути і відправляємо желе в морозильну камеру на 10 хвилин.
Готове фруктове желе звільняємо від форми.
Нарізаємо на дрібні брусочки (близько 24 шт.).
Темний шоколад розтоплюємо на водяній бані. Опускаємо підготовлені желейні брусочки в шоколад, спочатку пальцями занурюємо основу, потім на вилці закриваємо всю поверхню.
Викладаємо готові желейні цукерки на решітку або силіконову поверхню і відправляємо в холодильник до повного застигання шоколаду.
Такі желейні цукерки відмінно підійдуть в подарунок вашим близьким (можна упакувати в красиву папір або пакет), або ж можна насолоджуватися з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!