2. Смачне азу в горщиках
Якщо вам подобається печеня в горщиках, то і азу, приготоване за тим же принципом, порадує вас. До речі, моркву можна і не додавати – так піде солодкуватий присмак.
Навіть лытка яловичини (відруб з задньої ноги корови) стає дуже ніжною після томління в духовці. А підлива з ароматом часничку і томатно-огіркової кислинкою наповнить картоплю з м’ясом шалено гарним смаком.
Подавати ви можете прямо в горщиках або ж розкласти в порційні тарілочки. А на закуску дуже рекомендую намазати шматочки хліба сумішшю з подрібненого зеленого пір’яного цибулі зі сметаною або майонезом.
Інгредієнти:
- Яловичина, картопля – 450 грам.
- Солоний огірок, цибуля – 2 шт. по
- Томатний сік – 1 склянку.
- Паста томатна – 3 ст. л.
- Зубчик часнику – 3 шт.
- Топлене масло – 2 ст. л.
- Мелений чорний перець, сіль – за смаком.