Азу — 6 кращих покрокових рецептів приготування

6. Відео — Азу з індички

До речі, не тільки з м’яса свійської худоби великої або курки готується татарське азу. Навіть з м’якоті качки з гускою чудово вийде друга страва з солоними огірками. Для тих, хто стежить за своїм раціоном, можна порадити індичку. А як саме готувати з неї — дивіться майстер-клас в ролику нижче:

Приголомшливе блюдо з дієтичним м’ясом готово!

Приємного апетиту!

До речі, в казанку можна мучити азу не тільки на плиті, але і в духовці. А також замість декількох маленьких горщиків використовувати одну велику закриту форму або гусятницю.

У магазинах легко знайти готову приправу для азу, яка замінить свіжий часник і спеції. Або замість зубчиків використовуйте часникову або імбирно-часникову пасту.

Головне, не забувайте, що особливий смак страви додають солоні огірочки. Якщо розсіл від них не дуже солоний, то допустимо замінити ним бульйон або воду. Від цього смак стане більш насиченим.

Приємного апетиту і шикарного азу по-татарськи в будь-який день!