Азу — 6 кращих покрокових рецептів приготування

Приготування:

1. Підготовлену яловичину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії. Обов’язково періодично перемішуємо, щоб м’ясо не підгоріло, а набуло красиву кірку.

2. Цибулини разом з огірками порубаємо дрібними шматочками. Відправимо їх у м’ясну піджарку і залишимо нудитися під кришкою кілька хвилин.

3. Напівготову суміш розподілимо по жароміцним горщикам, намагаючись заповнювати їх обсяг наполовину. Відразу можна посипати улюблені спеції або хоча б мелений чорний перець, щоб додати пікантності смаку.

4. Очищену картоплю покрошим у вигляді невеликих скибочок сантиметрової товщини або ж кубиками. Заповнимо ними горщики так, щоб зверху ще залишався простір хоча б з палець заввишки.

5. Залишилося тільки зверху покласти томатну пасту і подрібнений часник. А щоб азу вийшло соковитим, кожну ємність заливаємо томатним соком, намагаючись приховати вміст під рідиною.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї горщики на 50 хвилин. Потім додаємо по листку лаврушки і ще потомим страва 5-10 хвилин до повної готовності картоплі.

Приємного апетиту!