Рецепт приготування макаронів конкильони з фаршем в духовці
Інгредієнти:
- Конкильони — 300 р. — великі черепашки
Для начинки:
- Фарш домашній (яловичина навпіл зі свининою) — 300 р.
- Білий хліб — 2 шматочки
- Орегано — 1 / 2 ч. л.
- Чебрець — 1/2 ч. л.
- Молоко — 1/2 склянки
- Цибуля — 1 середня головка
Для соусу:
- Сметана — 200 р.
- Молоко — 200 мл
- Чебрець, орегано, базилік — по 1/2 ч. л.
- Сир російський — 2 ст. л.
- Вершкове масло — 50 р.
Приготування (початок).
- Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.
- У хліба обрізати скоринки, покласти м’якоть в глибоку ємність і залити молоком на 10-15 хвилин. Замочений хліб розім’яти, з’єднати з фаршем, додати нарізану цибулю, прянощі (орегано, чебрець), посолити, поперчити. Фарш ретельно вимішати. Відставити в сторону.
- Кожну мушлю наповнити отриманою масою.
- Термостійку плоску форму змастити маслом, черепашки укласти у форму, в один шар.