Запіканка з макаронів конкильони з фаршем в духовці з фото

Рецепт приготування макаронів конкильони з фаршем в духовці

Інгредієнти:

  • Конкильони — 300 р. — великі черепашки
Для начинки:

  • Фарш домашній (яловичина навпіл зі свининою) — 300 р.
  • Білий хліб — 2 шматочки

  • Орегано — 1 / 2 ч. л.
  • Чебрець — 1/2 ч. л.
  • Молоко — 1/2 склянки
  • Цибуля — 1 середня головка
Для соусу:
  • Сметана — 200 р.
  • Молоко — 200 мл
  • Чебрець, орегано, базилік — по 1/2 ч. л.
  • Сир російський — 2 ст. л.
  • Вершкове масло — 50 р.

Приготування (початок).

  • Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.

  • У хліба обрізати скоринки, покласти м’якоть в глибоку ємність і залити молоком на 10-15 хвилин. Замочений хліб розім’яти, з’єднати з фаршем, додати нарізану цибулю, прянощі (орегано, чебрець), посолити, поперчити. Фарш ретельно вимішати. Відставити в сторону.

  • Кожну мушлю наповнити отриманою масою.

  • Термостійку плоску форму змастити маслом, черепашки укласти у форму, в один шар.