Запіканка з макаронів конкильони з фаршем в духовці з фото

Готуємо соус:

  • У глибокій ємності змішати сметану, молоко, приправити сіллю, перцем, прянощами (базилік, орегано, чебрець).

Приготування (продовження)

  • Всі інгредієнти перемішати і залити цим соусом черепашки у формі для запікання. Черепашки повинні повністю покриті соусом.

  • Натерти на дрібній тертці сир і посипати зверху черепашки.

  • Вершкове масло укласти маленькими шматочками поверх сиру.

Форму поставити на решітку в духовку, попередньо нагріту до 200°. Час запікання 25-30 хвилин. До цього блюда подати салат зі свіжих овочів.

Ще раз звертаю вашу увагу, що заливати макарони треба повністю. Інакше визирають з-під соусу макаронини будуть сухими і твердуватими. Але я знаю, що у вас все вийде як треба.

Приємного апетиту!