Простий рецепт ароматної сніданку з яєць, цибулі-порею і хліба. До такої яєчні відмінно підійде овочевий хрусткий салат.
Інгредієнти
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 стебло
— цибуля-порей
-
50 гр.
— хліб
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Хліб нарізаємо кубиками й викладаємо на деко з пекарської папером. Збризкуємо підготовлений хліб олією (1 ст. л.), посипаємо сіллю і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин. Готові хрусткі сухарики виймаємо і остуджуємо. Цибуля-порей промиваємо та нарізаємо кільцями.
Підготовлений цибулю викладаємо в гаряче масло (3 ст. л.) і обсмажуємо на сильному вогні 2-3 хвилини. Потім зменшуємо вогонь і смажимо цибулю-порей ще 5-6 хвилин, помішуючи. Яйця розбиваємо в миску, посипаємо сіллю і перемішуємо виделкою. Вливаємо підготовлені яйця в сковороду до смаженій цибулі-порею і смажимо, періодично помішуючи.
Як тільки яйця затвердіють, знімаємо ароматну яєчню з вогню, щедро посипаємо меленим перцем, готовими сухариками і подаємо з овочевим салатом. Приємного апетиту!