Чудова святкова закуска з яєць, копченої скумбрії і солоних огірків з майонезом.
Інгредієнти
-
1 шт.
— скумбрія (копчена)
-
8 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— огірок (солоний)
-
3 гілочки
— петрушка
-
2 ст. л.
— каперси (за бажанням)
-
3 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді, очищаємо і ріжемо навпіл. Акуратно виймаємо жовток з підготовлених половинок і дрібно рубаємо. Солоний огірок нарізаємо на дрібні кубики.
Копчену скумбрію ретельно очищаємо від шкіри, кісток і дрібно нарізаємо.
У миску викладаємо підготовлені шматочки скумбрії, жовтки, огірок, каперси (1 ст. л.), нарізану петрушку (1 гілочку залишаємо для прикраси), перець і майонез. Добре перемішуємо ароматну начинку для яєць і пробуємо на сіль.
Готовою рибною начинкою заповнюємо половинки яєць і викладаємо на тарілку.
Прикрашаємо фаршировані яйця каперсами, петрушкою (можна посипати ще меленим червоним перцем) і подаємо. Приємного апетиту!