Тушкована картопля з м’ясом — 2 покрокових рецепта

Рецепт приготування печені з м’яса свинини з картоплею:

1. Нарубати реберця на шматочки, помити, обсушити паперовим рушником.

2. Обсмажити ребра з двох боків до золотистої скоринки, в розпеченому рослинному маслі.

3. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити (дві третіх від усього лука), додати червоний мелений (солодкий) перець, лавровий лист і тушкувати ще 1-2 хвилини. (В окремій сковороді)

4. Картоплю нарізати на 4-6 частин в довжину (залежить від розміру картоплі), посолити, посипати чорним меленим перцем і злегка обсмажте на добре розігрітій сковорідці з жиром (можна витоплений свинячий жир або рослинна олія). Картоплю треба обсмажити на окремій сковорідці.

5. Перемішати м’ясо, цибулю і картоплю, викласти бажано чавунну сковороду, розрівняти, посипати, сирою дрібно нарізаною цибулею і залити гарячим бульйоном на 2/3 об’єму.

6. Після закипання поставити сковороду в духовку, розігріту до 180°.

7. Тушкувати до готовності 40-50 хвилин.

8. Подайте до столу з соліннями.

Приємного апетиту!