Тушкована картопля з м’ясом — 2 покрокових рецепта

2. Тушкована в духовці картопля зі свинячими реберцями

Вважається, що поєднання м’яса і картоплі не дуже корисне з точки зору дієтологів і прихильників здорового харчування, більшість з нас просто не можуть відмовити собі в тому, щоб поїсти ці ситні і дуже смачні страви, приготовлені на основі цих продуктів.

У мене один з товаришів, великий любитель страв з м’яса і картоплі, що готує і їсть такі страви, (стеж за блогом і дізнаєшся які багато років і в свої, більш ніж 60, стрункий, міцний і поки не скаржиться на здоров’я.

Звичайно рецептів страв з таких продуктів багато, але кожен з них, обов’язково має щось своє.

Я хочу запропонувати вам рецепт приготування печені з м’яса свинини, а вірніше з реберець свинини.

Інгредієнти:

  • Свинячі реберця — 600 р.
  • Цибулини — 3 шт.
  • Картопля — 5 шт.
  • Червоний мелений перець (солодкий) — 1,5 ст. л.
  • Лавровий лист — 2 листочка
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль і спеції за смаком
  • Бульйон м’ясний