Відмінний рецепт страви з тушкованого курячої грудки, печериць, білокачанної капусти, кабачків, моркви і ріпчастої цибулі.
Інгредієнти
-
450 гр.
— курка (філе грудки)
-
450 гр.
— печериці
-
1 качан
— капуста (білокачанна, невеликий)
-
3 шт.
— кабачок
-
2 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
120 гр.
— вершкове масло
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промите філе грудки нарізаємо тонкими шматочками довжиною 4-5 див, чисті печериці — тонкими скибочками, капусту, моркву, цибулю — соломкою.
У каструлі 2-3 хвилини обсмажуємо шматочки філе зі вершковим олією (1 ст. л.).
Додаємо підготовлені скибочки печериць і смажимо, поки гриби не стануть м’якими.
Додаємо цибулю, моркву і смажимо 3-4 хвилини.
Кабачки нарізаємо соломкою.
Додаємо підготовлені кабачки і перемішуємо.
Викладаємо капусту, перемішуємо, додаємо залишки масла і сіль. Накриваємо каструлю і тушкуємо ароматні овочі з грибами і куркою 15-17 хвилин, помішуючи. Пробуємо на сіль.
Ароматне тушковане блюдо подаємо гарячим з гарніром (картопляне пюре, рис) або без. Приємного апетиту!