Тушкована курка з грибами


Дуже простий рецепт ароматної курки, тушкованої з цілими печерицями та морквою.

Інгредієнти

  • 12 шматків

    — курка (філе або на кістки)

  • 300 гр.

    — печериці (невеликі)

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 1 ч. л.

    — приправа (Прованські трави)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/3 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Готові невеликі шматочки курки обсмажуємо в олії на сильному вогні з 2-х сторін.


    Вливаємо в обсмажену курку 3 чашки води, додаємо нарізану кружечками моркву, Прованські трави, сіль і перець.


    Ставимо вогонь на мінімум і тушкуємо ароматну курочку закритій 30 хвилин.


    Додаємо в курочку томатну пасту або подрібнений один помідор і тушкуємо 5 хвилин.


    Додаємо до курочці цілі печериці (якщо великі, нарізаємо), нарізану петрушку і тушкуємо 15 хвилин. Пробуємо на сіль.

    Гарячу ароматну курку з грибами подаємо з гарніром!!!