Простий рецепт смачної страви з вареної картоплі і філе тріски. Картопля поглинає аромати риби, пов’язуючи блюдо разом, а вершкове масло з часником додають чудовий смак.
Інгредієнти
-
700 гр.
— тріска (філе)
-
4 шт.
— картопля (великий варений)
-
120 гр.
— вершкове масло (розтоплене)
-
6 зубчиків
— часник
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Варену картоплю розрізаємо на 6-8 частин, філе тріски нарізаємо за розміром кубиків картоплі. Тріску можна брати і з кісткою, але тоді тушка не повинна бути великого розміру і розрізаємо її на невеликі шматки.
Підготовлені шматочки тески, картоплі посипаємо сіллю, тертим часником, поливаємо розтопленим олією і перемішуємо.
Викладаємо ароматна картопля з тріскою одним шаром на деко, чергуючи шматки, і відправляємо в духовку при 220 градусах на 15-20 хвилин, поки шматочки тріски і картоплі не покриються хрусткою скоринкою.
Подаємо дуже смачне блюдо гарячим зі свіжим салатом. Приємного апетиту!