Відмінна швидка закуска з курячої печінки, зелені та яєць.
Інгредієнти
- 500 гр.- курка (варена печінка)
- 6 шт.- куряче яйце (варені)
- 8 шт.- куряче яйце (сире)
- 1 пучок- зелена цибуля
- 1 пучок- кріп
- 1 пучок- петрушка
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Всю зелень дрібно нарізаємо. По можливості можна додати зелені пір’я часнику. Підготовлену зелень викладаємо в миску.
Готову курячу печінку з яйцями нарізаємо на середні шматочки і викладаємо до зелені.
Сирі яйця збиваємо в мисці виделкою, додаємо до зелені, печінки, вареним яйцям і акуратно перемішуємо.
Форму для кексу змащуємо маслом і виливаємо підготовлену масу з печінки.
Відправляємо форму з масою в духовку при 200 градусах на 10-15 хвилин, поки террін не покриється коричневою скоринкою.
Готовий ароматний террін виймаємо з духовки, охолодити. Акуратно за допомогою ножа виймаємо закуску, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!