Відмінний рецепт приготування смачної закуски з свинячої прошарку.
Інгредієнти
-
2 шматки
— свинина (прошарок з жирком)
-
2 л.
— капуста (розсіл)
-
6 шт.
— лавровий лист
-
6 зубчиків
— часник
-
— перець (горошком)
-
— перець (духмяний)
-
— паприка
Рецепт приготування
-
Подавати з червоним цибулею і часником.
Приємного апетиту!
Свинячу прошарок поміщаємо в каструлю, додаємо капустяний розсіл, лавровий лист, перець горошком. Сіль не потрібно, так як солоний розсіл і м’ясо візьме стільки солі, скільки буде потрібно.
Прошарок кип’ятимо на повільному вогні, поки вона не стане м’якою і буде легко проколюватися виделкою.
Викласти м’ясо на тарілку з паперовим рушником, щоб пішла зайва рідина.
Як м’ясо трохи охолоне, можна приступити до натирання. Часник вичавити через прес і змішати з паприкою. Цією сумішшю добре натерти шматки м’яса.
Загорнути прошарок у фольгу і залишити в холодильнику на кілька днів, щоб м’ясо просякло спеціями.