Простий рецепт смачних спагетті з кабачком, помідорами, солодким перцем, морквою, сиром і ароматними травами провансу.
Інгредієнти
-
200 гр.
— макарони (спагеті)
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
2 шт.
— помідори
-
1 шт.
— кабачок (великий)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (солодкий 1/2 червоний і 1/2 зелений)
-
1/2 склянки
— сік (томатний)
-
1 кубик
— бульйон (овочевий)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— приправа (прованські трави)
-
1 щіпка
— перець (мелений)
Рецепт приготування
Готуємо спагетті до «аль денте» (стан, коли практично готові спагетті).
Очищені перець з морквою, кабачок і помідори нарізаємо скибочками однакового розміру.
Викладаємо підготовлені скибочки моркви в гаряче масло й обсмажуємо на середньому вогні 3 хвилини. Додаємо в морква перець, кабачок і смажимо 4 хвилини, помішуючи.
Додаємо в овочі прованські трави, скибочки помідор, овочевий бульйон (за бажанням) і смажимо ароматні овочі 5 хвилин.
Вливаємо томатний сік, додаємо мелений перець і тушкуємо овочі в соку 3-4 хвилини. В овочі з томатним соусом викладаємо готові спагетті, натертий сир (залишаємо трохи для прикраси блюда), добре перемішуємо і готуємо 1-2 хвилини.
Гарячі ароматні спагетті з овочами розкладаємо по тарілках, посипаємо залишками тертого сиру і подаємо. Приємного апетиту!