Рецепт сирної запіканка з яблуками, родзинками, імбиром у духовці
Інгредієнти:
- Сир — 500 р.
- Яйця — 4 шт.
- Манна крупа — 75 р.
- Розпушувач — 0,5 ч. л.
- Ванільний цукор — 1 пакетик
- Сік і цедра половини лимона
- Горіхи — 50 р.
- Тертий імбир — 0,5 ч. л.
- Родзинки — 75 р.
- Яблука — 3 шт.
- Панірувальні сухарі
- Цукор за смаком
- Кориця за смаком
Приготування:
1. Сир викладаємо в глибоку чашку і розтираємо товкачиком. Можна це зробити через сито або блендером. Додаємо в сир цукор за смаком 2-4 столових ложки. Додаємо до сиру манку. Додаємо ванільний цукор. Натираємо цедру половинки лимона, тільки жовту частину, на дрібній тертці. Продовжуємо перетирати.
2. Беремо 2 ємності і відокремлюємо жовтки яєць від білків. Яйця повинні бути холодними, з холодильника. Жовтки додаємо до сиру, а білки будемо збивати пізніше.
3. Жовтки розтираємо з сиром. Додаємо розпушувач. Розмішуємо до однорідної маси і відставляємо в сторону. Нехай маса відпочине.