Сирна запіканка ― 3 оригінальних рецепта

Готуємо форму і запікаємо

8. Готуємо форму. Форму змащуємо вершковим маслом, не забуваємо боки і посипаємо панірувальними сухарями.

9. Викладаємо на дно половину начинки, зверху викладаємо половину сирної маси. Третім шаром викладаємо залишилася начинку і залили залишилася сирною масою.

10. Поверх сиру в ланцюжок викладаємо нарізану часточками половину яблука, яку ми залишали для прикраси, посипаємо його корицею за смаком, поруч довільно викладаємо трохи родзинок і відправляємо в духовку на 45 хвилин при температурі 180°

11. Після того, як вимкнули духовку, ми залишили запіканку в духовці ще на 15 хвилин.

12. Виймаємо запіканку з духовки, майже відразу ж вона опадає. Але це завжди так трапляється з сиром. Він має таку властивість, опадати після духовки. Даємо запіканці охолонути.

13. Закриваємо форму стравою, перевертаємо форму і запіканка виявляється на блюді. Але так як вона у нас зупинилася на верхню частину, треба ще раз накрити стравою, вже тим, на якому будемо подавати і знову перевернути.

Ну ось все в порядку. запіканка готова і вже на блюді. Терміново пробуємо.

Приємного апетиту!