Сирна запіканка ― 3 оригінальних рецепта

Робимо заправку

20. У відставлені 100 г гарбузового пюре додаємо 100 р. сметани і цукор за смаком. Вбиваємо одне яйце. Всі добре розмішуємо.

21. Минула година, дістаємо запіканку з духовки. Пробуємо на готовність як звичайне тісто, дерев’яної шпажкою. Якщо при протыкании їй в двох — трьох місцях тесту на шпажці не залишається, значить пропеклося нормально.

22. Приготовану заливку виливаємо на тісто. При необхідності розрівнюємо, хоча вона у нас вийшла рідкою і сама розлилася рівномірно по тесту.

23. Ставимо запіканку знову в духовку на 10, максимум 15 хвилин.

24. Виймаємо з духовки і даємо повністю охолонути. Коли вона охолоне, виймаємо її з форми.

Наша сирно — гарбузова запіканка в духовці готова. яка ж гарна вона вийшла.

Відрізаємо шматочок. Подивіться, яка красива всередині і дуже смачна і корисна.

Приємного апетиту!