Готуємо форму
14. Застеляємо дно пергаментним папером, наливаємо трохи олії і щіткою розрівнюємо рівномірно по всій формі. Не забувайте гарненько промащувати і боки форми. Діаметр форми беремо невеликий, 22-24 див.
15. Включаємо заздалегідь духовку на 190°.
16. Починаємо наповнювати форму тестом. Два тесту будемо викладати по черзі. Спочатку викладаємо столову ложку сирного тіста. На неї столову ложку гарбузового тіста.
17. Зверху знову ложку сирного і знову ложку гарбузового.
18. Можете не намагатися укласти якось рівно або точно в центр. не бійтеся, якщо де-то капніть тестом. Це все не страшно. Ви потім зрозумієте чому, коли все заповніть. І так по черзі, по одній ложці викладаємо все тісто і воно розтікається по всій формі.
19. Трошки форму крутнули, не піднімаючи зі столу, щоб тісто краще розійшлося по формі і ставимо в духовку приблизно на 1 годину.