Відмінний рецепт сирної Паски з додаванням вершкового сиру (замість вершкового масла) і сухофруктів.
Інгредієнти
-
300 гр.
— сир (9%)
-
200 гр.
— сир (вершковий Маскарпоне » або «Філадельфія»)
-
150 гр.
— сметана
-
150 гр.
— цукрова пудра
-
2 шт.
— куряче яйце (жовтки)
-
350 гр.
— сухофрукти (родзинки, вишня, абрикос і т. п.)
-
1/2 ч. л.
— ванілін
Рецепт приготування
У мисці змішуємо масло, жовтки і цукрову пудру. Ставимо суміш на водяну баню і помішуючи, нагріваємо. Потім збиваємо міксером до одержання густої суміші.
У підготовлену солодку суміш викладаємо вершковий сир, сир, сметану і сухофрукти (родзинки, зацукрована вишня, смородина, ананас і цукати).
Добре перемішуємо заготовку для Великодня.
Друшляк вистилаємо марлею або чистою бавовняним рушником і акуратно викладаємо підготовлену суміш для Великодня.
Щільно закриваємо суміш, ставимо на друшляк миску і зверху встановлюємо вантаж (літрова упаковка молока або соку) і відправляємо Великдень на ніч у холодильник.
Готову ароматну Великдень розкриваємо, перекладаємо на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!