Для любителів шоколаду і авокадо! Відмінний рецепт домашніх цукерок Трюфелів з шоколаду, авокадо і какао-порошку.
Інгредієнти
-
150 гр.
— шоколад (темний)
-
1 шт.
— авокадо (спіле)
-
15 гр.
— какао (порошок)
-
25 гр.
— цукор (коричневий)
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
Авокадо розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку.
Виймаємо ложкою м’якоть в миску.
Розминаємо м’якоть виделкою до однорідного стану.
Додаємо в пюре з авокадо сіль і цукор.
Добре перемішуємо ароматну масу.
Шоколад розтоплюємо в мисці на водяній бані або в мікрохвильовій печі і виливаємо в масу з авокадо.
Добре перемішуємо ароматну заготовку для трюфелів і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.
З охолодженої заготовки формуємо за допомогою ложки і пальців невеликі кульки (15-16 шт.).
Підготовлені шоколадні кульки обвалюємо в какао-порошку.
Викладаємо домашні Трюфелі на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!