Шоколадні трюфелі з авокадо


Для любителів шоколаду і авокадо! Відмінний рецепт домашніх цукерок Трюфелів з шоколаду, авокадо і какао-порошку.

Інгредієнти

  • 150 гр.

    — шоколад (темний)

  • 1 шт.

    — авокадо (спіле)

  • 15 гр.

    — какао (порошок)

  • 25 гр.

    — цукор (коричневий)

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування

    Авокадо розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку.


    Виймаємо ложкою м’якоть в миску.


    Розминаємо м’якоть виделкою до однорідного стану.


    Додаємо в пюре з авокадо сіль і цукор.


    Добре перемішуємо ароматну масу.


    Шоколад розтоплюємо в мисці на водяній бані або в мікрохвильовій печі і виливаємо в масу з авокадо.


    Добре перемішуємо ароматну заготовку для трюфелів і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.


    З охолодженої заготовки формуємо за допомогою ложки і пальців невеликі кульки (15-16 шт.).


    Підготовлені шоколадні кульки обвалюємо в какао-порошку.

    Викладаємо домашні Трюфелі на тарілку і відразу подаємо. Приємного апетиту!