Живильний смачний салатик з яловичиною, білим редисом (Дайкон), вареними курячими яйцями і смаженою цибулею.
Інгредієнти
-
400 гр.
— яловичина (філе)
-
800 гр.
— редис (білий Дайкон)
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
150 гр.
— майонез
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
2 гілочки
— петрушка (або кінза)
-
2 ст. л.
— гранат (насіння, за бажанням)
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промите філе яловичини заливаємо водою, солимо, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо на слабкому вогні під кришкою 50 хвилин. Для аромату в бульйон можна додати 1 шт. ріпчастої цибулі, лавровий лист і чорний перець. Яйця відварюємо і все остуджуємо.
Дайкон моєму, очищаємо, нарізаємо соломкою, посипаємо сіллю і залишаємо на 15 хвилин. Зливаємо рідину. Можна замість Дайкона використовувати зелену редьку, так само залишаємо з сіллю на 15-20 хвилин, щоб пішла гіркота. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії.
Підготовлене філе яловичини і варені яйця нарізаємо соломкою, викладаємо в миску. Додаємо до яловичині і яйцям нарізаний Дайкон (зелену редьку) і смажену цибулю. Заправляємо ароматний салат майонезом, перцем і сіллю.
Перемішуємо, розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою (або кінзою), за бажанням додаємо насіння граната і подаємо. За бажанням можна ще прикрасити салат яйцями. Приємного апетиту!