Традиційний салат «Олів’є» з картоплею, морквою, яйцями, свіжими огірками, горошком, тільки замість ковбаси додаємо варену свинячий мову.
Інгредієнти
-
1 шт.
— свинина (мова невеликий)
-
4 шт.
— картопля
-
3 шт.
— куряче яйце
-
2 шт.
— огірок (свіжий)
-
1 шт.
— морква
-
1 банку
— горох (консервований)
-
4-5 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Картоплю, моркву ретельно промиваємо з губкою і відварюємо в одній каструлі, яйця в інший. Остуджуємо і очищаємо.
Свинячий язик добре промиваємо, соскабливаем ножем, викладаємо в киплячу солону воду і відварюємо на повільному вогні 1,5 години. Готовий язик остуджуємо, крупно нарізаємо і очищаємо.
Підготовлені картоплю з яйцями нарізаємо кубиками й викладаємо в миску.
Морква зі свинячим мовою нарізаємо кубиками, викладаємо в миску до картоплі та яєць.
Горошок відкриваємо, зливаємо і викладаємо в миску. Додаємо нарізані огірки, перемішуємо і салатик з мовою готовий!
Заправляємо ароматний салат «Олів’є» майонезом весь відразу або порціями і подаємо. Приємного апетиту!