Рибні палички з кабачком і кропом


Смачні рибні палички з додаванням у фарш із тріски кабачка і кропу.

Інгредієнти

Для паличок:

  • 300 гр.

    — тріска (філе)

  • 1 шт.

    — кабачок (невеликий)

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 5 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — рослинна олія

Для панірування:

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — молоко

  • 5 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

Рецепт приготування

    Філе тріски подрібнюємо в м’ясорубці або в блендері, кріп дрібно нарізаємо, кабачок дрібно натираємо. У миску викладаємо підготовлені фарш тріски, кабачок, кріп, яйця (2 шт), сухарі (5 ст. л.), сіль і перець. Перемішуємо.


    З фаршу тріски з кабачком і кропом формуємо котлети у формі паличок.


    Підготовлені палички занурюємо у збите яйце (1 шт) з молоком, у сухарях і викладаємо в гаряче масло. Обсмажуємо ароматні рибні палички до коричневої хрусткої скоринки.

    Подаємо смачні рибні палички з гарніром або як закуску. Приємного апетиту!