Смачні рибні палички з додаванням у фарш із тріски кабачка і кропу.
Інгредієнти
Для паличок:
-
300 гр.
— тріска (філе)
-
1 шт.
— кабачок (невеликий)
-
2 гілочки
— кріп
-
2 шт.
— куряче яйце
-
5 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
1/2 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— рослинна олія
Для панірування:
-
1 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— молоко
-
5 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
Рецепт приготування
Філе тріски подрібнюємо в м’ясорубці або в блендері, кріп дрібно нарізаємо, кабачок дрібно натираємо. У миску викладаємо підготовлені фарш тріски, кабачок, кріп, яйця (2 шт), сухарі (5 ст. л.), сіль і перець. Перемішуємо.
З фаршу тріски з кабачком і кропом формуємо котлети у формі паличок.
Підготовлені палички занурюємо у збите яйце (1 шт) з молоком, у сухарях і викладаємо в гаряче масло. Обсмажуємо ароматні рибні палички до коричневої хрусткої скоринки.
Подаємо смачні рибні палички з гарніром або як закуску. Приємного апетиту!