Оригінальна закуска з хрустким секретом. Готуємо 5 хвилин.
Інгредієнти
-
15-20 шт.
— помідори (черрі)
-
— сир (моцарела-міні за кількістю помідор)
-
— сухарі (за кількістю помідор)
-
— оцет (бальзамічний)
-
— рослинна олія (оливкова)
-
— листя базиліка (за кількістю помідор)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Готуємо за півгодини до подачі на стіл.
Відрізаємо кришечку з помідорів і маленькою ложкою видаляємо м’якоть.
На дно кожного помідора викладаємо по 1 сухарику і зверху по краплі бальзамічного оцту і оливкового масла.
Заповнюємо помідори маленькими кульками моцарелли, прикрашаємо листком базиліка і закріплюємо зубочисткою, щоб сир залишався всередині помідора і так буде просто брати закуску.
Помідори солимо, перчимо і подаємо на стіл.
Приємного апетиту!