Закуска з яєць і картоплі


Смачна і проста закуска з картопляного пюре, варені яйця, помідор черрі і багета.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — багет (тонкий)

  • 2 шт.

    — картопля (великого розміру)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 6 шт.

    — помідори (черрі)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Очищену картоплю відварюємо 25 хвилин в киплячій воді. Гарячу картоплю викладаємо в миску і розминаємо виделкою з рослинним маслом, сіллю і перцем.

    Яйця відварюємо 10 хвилин. Заливаємо холодною водою, залишаємо на 4 хвилини і очищаємо. Кожне яйце акуратно розрізаємо на 4 частини.

    Багет розрізаємо на 12 скибочок і підсмажуємо в духовці при 180 градусів 5-6 хвилин. Помідори черрі ріжемо навпіл, отримуємо 12 часточок.

  • На кожен шматок багета викладаємо 1 ложку картопляного пюре, потім зубчик яйця і закріплюємо зверху зубочисткою з половинкою помідора черрі. Викладаємо закуску з яєць і картоплі на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!