Оригінальний рецепт смачних фаршированих яєць з начинкою з маслин, оливок, жовтків з майонезом. Прикрашаємо закуску крес-салатом і петрушкою.
Інгредієнти
-
5 шт.
— куряче яйце
-
8 шт.
— оливки (для прикраси)
-
8 шт.
— оливки (для прикраси)
-
3 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
-
для прикраси
— салат (кресс)
-
для прикраси
— петрушка
Рецепт приготування
Яйця варимо круто, охолодити і акуратно очищаємо від шкаралупи, щоб не пошкодити білок. Розрізаємо навпіл і прибираємо жовток.
Жовток подрібнюємо в мисці виделкою.
Маслини і оливки дуже дрібно нарізаємо.
У миску до жовтків додаємо підготовлені маслини з оливками, майонез, мелений перець і добре перемішуємо начинку для яєць. Пробуємо на сіль.
Підготовлені половинки яєць заповнюємо ароматною начинкою з маслин, оливок і викладаємо на тарілку. Прикрашаємо яйця кільцями маслин, оливок, крес-салатом, петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!