Фарширований перець


Чудова святкова закуска з солодкого перцю, картоплі, сиру, цибулі та часнику.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — перець (жовтий і червоний)

  • 3-4 шт.

    — картопля (варена)

  • 100 гр.

    — сир (Ламбер, Голландський і т. п.)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3-4 зубчики

    — часник

  • 2-3 гілочки

    — кінза

  • 1 ст. л.

    — мука

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Варену картоплю розминаємо в пюре.


    У сковороді з маслом підсмажуємо спочатку часник, потім цибулю до м’якості.


    У миску до підготовленого картоплі викладаємо смажені цибулю і часник. Додаємо паприку, нарізану кінзу й сіль.


    Додаємо до картоплі натертий сир і борошно.


    Перемішуємо ретельно.


    У перцю зрізаємо частина з стеблинкою, видаляємо мембрани і насіння. Нарізаємо великими кільцями.


    Заповнюємо акуратно кільця з перцю підготовленим фаршем.


    Викладаємо підготовлений перець з начинкою на сковороду у в олію. Обсмажуємо фарширований перець з кожного боку за 2-3 хвилини до коричневої скоринки.

    Готовий запашний перець викладаємо на тарілку, прикрашаємо натертим сиром, кінзою і подаємо. Приємного апетиту!