Чудова святкова закуска з солодкого перцю, картоплі, сиру, цибулі та часнику.
Інгредієнти
-
2 шт.
— перець (жовтий і червоний)
-
3-4 шт.
— картопля (варена)
-
100 гр.
— сир (Ламбер, Голландський і т. п.)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3-4 зубчики
— часник
-
2-3 гілочки
— кінза
-
1 ст. л.
— мука
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Варену картоплю розминаємо в пюре.
У сковороді з маслом підсмажуємо спочатку часник, потім цибулю до м’якості.
У миску до підготовленого картоплі викладаємо смажені цибулю і часник. Додаємо паприку, нарізану кінзу й сіль.
Додаємо до картоплі натертий сир і борошно.
Перемішуємо ретельно.
У перцю зрізаємо частина з стеблинкою, видаляємо мембрани і насіння. Нарізаємо великими кільцями.
Заповнюємо акуратно кільця з перцю підготовленим фаршем.
Викладаємо підготовлений перець з начинкою на сковороду у в олію. Обсмажуємо фарширований перець з кожного боку за 2-3 хвилини до коричневої скоринки.
Готовий запашний перець викладаємо на тарілку, прикрашаємо натертим сиром, кінзою і подаємо. Приємного апетиту!