Паста з куркою і зеленим горошком


Простий і швидкий рецепт приготування дуже смачної пасти з куркою і зеленим горошком.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — спагетті

  • 150 гр.

    — курка (філе)

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 1/4 склянки

    — молоко

  • 1/4 склянки

    — сир (натертий)

  • 1/4 склянки

    — горох (заморожений)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — спеції

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо спагетті в солоній воді по інструкції на упаковці і за 2 хвилини до готовності додаємо у воду зелений горошок. Спагетті з горошком відкидаємо на друшляк.

    Філе курки нарізаємо на шматочки середнього розміру і відправляємо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо курку 5-6 хвилин на сильному вогні до золотистої скоринки. Додаємо лимонний сік, молоко і сир. Все добре перемішуємо. Молоко повинно згорнутися, це додасть соусу гострий смак.

  • Зменшуємо вогонь і додаємо до курки спагетті з горошком, перемішуємо. Паста готова.

    Приємного апетиту!