Курячі рулетики з сиром і брокколі


Оригінальний рецепт приготування рулетиків з філе курячої грудки, брокколі і сиру.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — брокколі

  • 4 шт.

    — курка (філе грудки)

  • 170 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — паприка

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Духовку розігріваємо до 200 градусів.

    Пакет з брокколі відкриваємо, висипаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і відварюємо близько 5 хвилин. Потім промиваємо холодною водою, відкидаємо на друшляк.

    Філе курячої грудки викладаємо між двох смуг поліетиленової плівки і відбиваємо молотком як можна тонше.

    Броколі розрізаємо на невеликі шматочки, сир нарізаємо на невеликі шматочки і ділимо на чотири частини.

    Відбите філе посипаємо сіллю, паприкою, викладаємо невелику кількість брокколі і одну частину нарізаного сиру.


    Філе з начинкою акуратно загортаємо в рулетик і, щоб рулетики залишилися цілими, закріплюємо зубочистками. За таким методом робимо інші рулетики.

    У сковороді розігріваємо 3 столові ложки рослинної олії, викладаємо рулети і швидко обсмажуємо на сильному вогні з обох боків до золотистої скоринки.


    Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо обсмажені рулетики і відправляємо запікатися в духовку на 30 хвилин.

    Курячі рулетики викладаємо на тарілки і відразу подаємо. Добре до страви підійдуть картопляне пюре, овочі і соус за смаком.

    Приємного апетиту!