Низькокалорійна піца без тесту


Відмінний рецепт найсмачнішої низькокалорійної піци на основі з подрібненої курячої грудки з шинкою, грибами і невеликою кількістю сиру.

Інгредієнти

Для основи:

  • 1/2 шт.

    — курка (філе грудки)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — волоський горіх

  • 1/2 ч. л.

    — часник (подрібнений)

  • 1/2 ч. л.

    — спеції (для піци)

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Для начинки:

  • 1-2 шт.

    — печериці

  • 2-3 скибочки

    — шинка

  • 50 гр.

    — сир (твердий з меншим вмістом жирів)

  • 2 ст. л.

    — соус (томатний)

  • 1 ст. л.

    — сметана

  • за смаком

    — рукола (базилік або інша зелень)

Рецепт приготування

    Для приготування низькокалорійної піци ставимо за духовку на 220 градусів.

    У чашу блендера викладаємо шматки курячого філе, очищений волоський горіх (можна без нього), яйце, часник, спеції і сіль. Збиваємо масу для основи до однорідного стану.


    На лист фольги викладаємо куряче тісто для піци і накриваємо плівкою.


    Розкачуємо курячу основу в коло і видаляємо плівку.


    Випікаємо підготовлену курячу основу для піци в духовці 10 хвилин, поки не підсмажиться.


    Готову низькокалорійну основу змащуємо соусом, викладаємо зверху нарізані гриби і шинку.


    Додаємо зверху рукколу (можна додати базилік або петрушку). Поливаємо сметаною, посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку.

    Запікаємо ароматну низькокалорійну піцу 5-6 хвилин, поки сир не розплавиться і злегка не підсмажиться. Подаємо смачну піцу на основі з курки злегка остигнула. Приємного апетиту!