Відмінний рецепт найсмачнішої низькокалорійної піци на основі з подрібненої курячої грудки з шинкою, грибами і невеликою кількістю сиру.
Інгредієнти
Для основи:
-
1/2 шт.
— курка (філе грудки)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— волоський горіх
-
1/2 ч. л.
— часник (подрібнений)
-
1/2 ч. л.
— спеції (для піци)
-
1/2 ч. л.
— сіль
Для начинки:
-
1-2 шт.
— печериці
-
2-3 скибочки
— шинка
-
50 гр.
— сир (твердий з меншим вмістом жирів)
-
2 ст. л.
— соус (томатний)
-
1 ст. л.
— сметана
-
за смаком
— рукола (базилік або інша зелень)
Рецепт приготування
Для приготування низькокалорійної піци ставимо за духовку на 220 градусів.
У чашу блендера викладаємо шматки курячого філе, очищений волоський горіх (можна без нього), яйце, часник, спеції і сіль. Збиваємо масу для основи до однорідного стану.
На лист фольги викладаємо куряче тісто для піци і накриваємо плівкою.
Розкачуємо курячу основу в коло і видаляємо плівку.
Випікаємо підготовлену курячу основу для піци в духовці 10 хвилин, поки не підсмажиться.
Готову низькокалорійну основу змащуємо соусом, викладаємо зверху нарізані гриби і шинку.
Додаємо зверху рукколу (можна додати базилік або петрушку). Поливаємо сметаною, посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку.
Запікаємо ароматну низькокалорійну піцу 5-6 хвилин, поки сир не розплавиться і злегка не підсмажиться. Подаємо смачну піцу на основі з курки злегка остигнула. Приємного апетиту!