Простий рецепт смачних макаронів, обсмажених зі шкварками, яйцями і сметаною.
Інгредієнти
- 120 гр.- макарони
- 65 гр.- сало (або бекон)
- 2 шт.- куряче яйце
- 2 ст. л.- сметана
- 3 пір’їнки- зелена цибуля
- 1 ст. л.- сир (натертий твердий)
- 1 ст. л.- рослинна олія
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Відварюємо макарони в солоній воді, помішуючи, і відкидаємо на друшляк.
Сало (бекон) нарізаємо на шматочки, викладаємо в масло.
Обсмажуємо сало, поки шматочки не втратять максимум жиру.
У мисці збиваємо яйця виделкою і вливаємо в сковороду зі шкварками.
Смажимо і помішуємо яйця, поки не стануть твердими.
Додаємо в яйця зі шкварками сметану і перемішуємо.
Викладаємо підготовлені макарони і перемішуємо.
Додаємо половину нарізаної зеленої цибулі.
Готові ароматні макарони зі шкварками і яйцями викладаємо на тарілку, посипаємо сиром, залишками зеленої цибулі і подаємо. Приємного апетиту!