Ліниві голубці в паніровці


Відмінний рецепт лінивих голубців, обсмажених в панірувальних сухарях.

Інгредієнти

  • 1/2 качана

    — капуста (білокачанна)

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 200 гр.

    — рисова крупа

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 скибочки

    — хліб (батон)

  • 1 чашка

    — сухарі (панірувальні)

  • 1/2 чашки

    — молоко

  • 1 ч. л.

    — паприка

  • 1/2 ч. л.

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Капусту нарізаємо і відправляємо в киплячу воду на кілька хвилин, щоб капуста трохи пом’якшилася. Відправляємо в друшляк і охолодити. Рис (можна брати будь-яку) промиваємо, заливаємо великою кількістю води, відварюємо не до повної готовності, промиваємо в холодній воді і відкидаємо на друшляк. Скибочки батона (краще брати черствий) замочуємо в молоці.


    У велику миску викладаємо підготовлену капусту, варений рис, готовий фарш, злегка віджату булку, яйця, перець, паприку і сіль (1,5-2 ч. л.).


    Заготовку для голубців добре перемішуємо. Змочуємо руки у воді і формуємо котлети.


    Підготовлені ліниві голубці порціями обвалюємо в сухарях і обсмажуємо у великій кількості олії на середньому вогні з 2-х сторін до красивої коричневої скоринки.

  • Подаємо смачні ліниві голубці з улюбленим соусом і свіжим салатом. Приємного апетиту!