Лечо з болгарського перцю на зиму смачне пальчики оближеш

Починаємо варити лечо

6. Таз з помідорами ставимо на вогонь. Всипаємо цукор, вливаємо олію і додаємо сіль. Можете додати ложки півтори, потім досоліть, якщо знадобиться. Додаємо нарізану цибулю, розмішуємо і доводимо до кипіння.

7. Після закипання варимо 1-2 хвилини, додаємо нарізаний перець. Перемішуємо і знову доводимо до кипіння, періодично помішуючи. Після того як закипить, варимо приблизно 15 хвилин. Перець повинен стати м’яким, але сильно не розваритися. Тому пробуйте, вам може знадобиться трохи більше часу або менше.

8. Десь за 1-2 хвилини до закінчення варіння, додаємо оцет. Даємо закипіти і наше лечо практично готове. Обов’язково пробуємо і в цей момент можемо додати те, чого на нашу думку не вистачає. Згадайте про солі.

Розкладаємо в банки

9. Лечо розливаємо по банках і закатуємо або загвинчуємо кришками, які ви приготували.

10. Банки перевертаємо кришками вниз. Перевіряємо не підтікають чи де. Закутуємо чим-небудь теплим і залишаємо до повного охолодження.

Таке лечо ми зберігаємо зазвичай в прохолодному місці, але я думаю, що його можна зберігати при кімнатній температурі.

Ну що ж, ось ми і приготували з вами дуже смачне лечо з болгарського перцю на зиму.

Приємного апетиту, коли відкриєте!