Відмінна закуска з курки. Шинка ароматна з філе курячих стегон, трав і спецій.
Інгредієнти
-
1 кг.
— курка (філе стегон)
-
2-3 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
1/4 ч. л.
— базилік
-
1/4 ч. л.
— орегано
-
10 шт.
— перець (горошок)
-
1 ч. л.
— гірчиця (їдальня)
-
1 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування курячої шинки ставимо за духовку на 190 градусів.
Курячі ноги промиваємо, знімаємо м’ясо з кістки і знімаємо шкіру. У ступці подрібнюємо перець горошком, додаємо гірчицю, часник і перетираємо в пасту. Викладаємо підготовлені великі шматки в миску, додаємо сіль, паприку, підготовлену пасту, базилік, орегано і 1 ст. л. масла. Перемішуємо.
Шматок паперу для випічки 40 х 40 скроплюємо маслом і викладаємо підготовлені курячі шматочки посередині.
Щільно згортаємо папір з куркою в рулет і закріплюємо кінці.
У жаровню наливаємо 1 склянку води, додаємо 1-2 зубчики часнику і викладаємо підготовлений рулет. Запікаємо курячу шинку в духовці близько години.
Готову ароматну шинку виймаємо, остуджуємо на столі близько 20 хвилин. Відправляємо рулет в холодильник на 30 хвилин. Потім звільняємо шинку від паперу, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!