Відмінний рецепт приготування ароматних смажених котлет з яловичого фаршу з петрушкою і зеленою цибулею.
Інгредієнти
-
600 гр.
— яловичина (філе)
-
3 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 гілочки
— зелена цибуля
-
1/2 пучка
— петрушка
-
1 ч. л.
— кмин (мелений)
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Зелений цибулю з петрушкою нарізаємо. Яловичину пропускаємо через м’ясорубку.
У мисці перемішуємо підготовлений яловичий фарш, зелений лук, петрушку, яйце, тмин, сіль і перець мелений. Злегка фарш відбиваємо, частинами беремо в долоню і вдаряє об дно миски.
Формуємо 6 котлет і викладаємо в гаряче масло на середній вогонь. Смажимо яловичі котлети під кришкою з 2 боків до рум’яної скоринки 25-30 хвилин.
Готові гарячі котлети подаємо з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!