Котлети з яловичини


Відмінний рецепт приготування ароматних смажених котлет з яловичого фаршу з петрушкою і зеленою цибулею.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — яловичина (філе)

  • 3 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 гілочки

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — петрушка

  • 1 ч. л.

    — кмин (мелений)

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Зелений цибулю з петрушкою нарізаємо. Яловичину пропускаємо через м’ясорубку.

    У мисці перемішуємо підготовлений яловичий фарш, зелений лук, петрушку, яйце, тмин, сіль і перець мелений. Злегка фарш відбиваємо, частинами беремо в долоню і вдаряє об дно миски.


    Формуємо 6 котлет і викладаємо в гаряче масло на середній вогонь. Смажимо яловичі котлети під кришкою з 2 боків до рум’яної скоринки 25-30 хвилин.

    Готові гарячі котлети подаємо з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!