Оригінальний рецепт приготування філе білої і червоної риби, яке переплетено в коси.
Інгредієнти
-
6 смуг
— лосось (філе)
-
6 смуг
— палтус (філе)
-
2 зубчики
— часник
-
1/2 шт.
— лимон
-
3-4 гілочки
— розмарин
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування «коси» з риби ставимо за духовку на 190-200 градусів.
Для плетіння «коси» (4 шт.) з риби беремо по 6 смуг філе шириною близько 2 см і завдовжки 20 див.
Три смужки риби акуратно зав’язуємо на одному кінці і заплітаємо у косу. В одну косу вплітаємо мінімум одну смужку риби іншого кольору. За таким методом заплітаємо косички з решти смуг риби.
Викладаємо «коси» з риби на деко з гілочками розмарину. Посипаємо «коси» сіллю, перцем, подрібненим часником, скроплюємо маслом і викладаємо між кос часточки лимона.
Відправляємо підготовлене філе риби в духовку на 20-25 хвилин, поки «коси» не зарум’яняться.
Готові ароматні риб’ячі «коси» подаємо з гарніром і салатом. Приємного апетиту!