«Коса» з філе риби


Оригінальний рецепт приготування філе білої і червоної риби, яке переплетено в коси.

Інгредієнти

  • 6 смуг

    — лосось (філе)

  • 6 смуг

    — палтус (філе)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 3-4 гілочки

    — розмарин

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування «коси» з риби ставимо за духовку на 190-200 градусів.

    Для плетіння «коси» (4 шт.) з риби беремо по 6 смуг філе шириною близько 2 см і завдовжки 20 див.
    Три смужки риби акуратно зав’язуємо на одному кінці і заплітаємо у косу. В одну косу вплітаємо мінімум одну смужку риби іншого кольору. За таким методом заплітаємо косички з решти смуг риби.


    Викладаємо «коси» з риби на деко з гілочками розмарину. Посипаємо «коси» сіллю, перцем, подрібненим часником, скроплюємо маслом і викладаємо між кос часточки лимона.

    Відправляємо підготовлене філе риби в духовку на 20-25 хвилин, поки «коси» не зарум’яняться.
    Готові ароматні риб’ячі «коси» подаємо з гарніром і салатом. Приємного апетиту!