Ароматне блюдо з молодої картоплі і мисливських ковбасок, запечених в духовці.
Інгредієнти
- 12 шт.- картопля (молодий невеликий)
- 3 шт.- ковбаса (мисливські ковбаски)
- 3 пір’їнки- зелена цибуля
- 3 гілочки- кріп
- 50 мл.- вода
- 2 ст. л.- рослинна олія
- за смаком- перець (свіжозмелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Молода картопля невеликого розміру ретельно промиваємо і соскабливаем тонку шкірку ножем. Ковбаски розрізаємо на кілька частин, зелений лук з кропом нарізаємо дрібно.
Підготовлений молода картопля вкладаємо в форму, додаємо шматочки ковбасок, кріп, зелена цибуля, олія, сіль, перець і перемішуємо. Вливаємо воду і відправляємо в духовку при 190 градусів на 25-30 хвилин, поки молода картопля не станемо м’яким і не покриється золотистою скоринкою.
Подаємо ароматну картоплю гарячою зі свіжим салатом. Приємного апетиту!