Качині ніжки, запечені з овочами


Відмінний рецепт смачних хрустких качиних ніжок, запечених з картоплею, цибулею, фенхелем і морквою.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — качка (ніжки)

  • 4 шт.

    — картопля (великий)

  • 3 шт.

    — морква

  • 1 цибулина

    — фенхель

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий)

  • 1 ч. л.

    — кріп (сушений)

  • 1/2 ч. л.

    — паприка

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Качині ніжки промиваємо, висушуємо серветками і натираємо сіллю, перцем.


    Викладаємо підготовлені качині ніжки в олію і обсмажуємо на сильному вогні до коричневої скоринки з 2-х сторін.


    Очищену моркву нарізаємо кружечками, очищений цибулю — півкільцями, картопля — шматочками, фенхель — дрібно. Перемішуємо підготовлені овочі з сушеним кропом, паприкою, сіллю і залишками масла після обсмажування качиних ніжок. Викладаємо на деко з фольгою і зверху розміщуємо обсмажені качині ніжки.


    Деко з овочами і качиними ніжками накриваємо зверху фольгою і відправляємо на 1,5 години в духовку при 180 градусах. Потім знімаємо фольгу з качиних ніжок, ставимо за духовку на 200 градусів і засмажуємо соковиті ніжки ще 30 хвилин.

    Ароматні шматочки овочів викладаємо в тарілку і подаємо з хрусткими качиними ніжками. Приємного апетиту!