Ікра з баклажанів на зиму і не тільки, рецепти -пальчики оближеш

Тушкуємо овочі

15. Ставимо на вогонь. Додаємо 250 мл води. Перемішуємо. Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під закритою кришкою, після закипання 40 — 50 хвилин. Періодично помішуємо, щоб не підгоріла.

16. Ікра у нас практично готова. Пробуємо на сіль. При необхідності досолює. Добре все перемішуємо і знімаємо з вогню.

17. Додаємо в ікру столову ложку оцтової 70% кислоти або 100 мл 9%. Все добре перемішуємо.

18. Розкладаємо ікру по стерилізованим банкам. У нас вийшло 8 банок по 720 р. ікри з баклажанів на зиму.

Загвинчуємо або закочує банки стерилізованими кришками. Ми зберігаємо в прохолодному місці, але думаю, що така ікра буде добре зберігатися і при кімнатній температурі.

Приємного апетиту!

  1. Відео — Баклажанна ікра дуже смачна

Приємного апетиту!