Тушкуємо овочі
15. Ставимо на вогонь. Додаємо 250 мл води. Перемішуємо. Доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності під закритою кришкою, після закипання 40 — 50 хвилин. Періодично помішуємо, щоб не підгоріла.
16. Ікра у нас практично готова. Пробуємо на сіль. При необхідності досолює. Добре все перемішуємо і знімаємо з вогню.
17. Додаємо в ікру столову ложку оцтової 70% кислоти або 100 мл 9%. Все добре перемішуємо.
18. Розкладаємо ікру по стерилізованим банкам. У нас вийшло 8 банок по 720 р. ікри з баклажанів на зиму.
Загвинчуємо або закочує банки стерилізованими кришками. Ми зберігаємо в прохолодному місці, але думаю, що така ікра буде добре зберігатися і при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!
-
Відео — Баклажанна ікра дуже смачна
Приємного апетиту!