Швидкий рецепт ароматного супу на курячому бульйоні з картоплею, цибулею, солодким перцем, сухариками і великою кількістю часнику.
Інгредієнти
-
1,5 літра
— бульйон (курячий)
-
4 скибочки
— хліб (білий)
-
4 шт.
— картопля
-
1 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
1 шт.
— ріпчаста цибуля (великий)
-
10 зубчиків
— часник
-
5 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— майоран (сушений)
-
2 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт
Очищені перець з цибулею нарізаємо на дрібні шматочки, картоплю — на середні скибочки, часник очищаємо.
У сотейнику розігріваємо олію, викладаємо шматочки перцю, цибулі і обсмажуємо 5 хвилин.
Вливаємо в сковороду бульйон і додаємо скибочки картоплі. Варимо 20 хвилин.
Всі підготовлені зубчики часнику пропускаємо через прес, додати майоран, сіль і перемішуємо.
Викладаємо часникову заправку в суп, доводимо до кипіння, пробуємо на сіль і знімаємо ароматний суп з вогню.
Поки вариться часниковий суп, білий хліб нарізаємо кубиками і обсмажуємо без масла на сковороді. Гарячий часниковий суп розливаємо по тарілках, зверху додаємо підготовлені сухарі, посипаємо зеленню і подаємо. За бажанням часниковий суп посипаємо натертим сиром. Приємного апетиту!